Al meer dan 20 jaar plakken met passie!

Ik ben Patrick van Happen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de montage van folie in de reclame- en interieur branche kunt u ervan uit gaan dat uw keuken op een perfecte manier gewrapt gaat worden. Mijn standaard is een hoog niveau van kwaliteit, technieken, gereedschap en folies. Mijn doel is om zo nauwkeurig mogelijk te werken. Vele cursussen op het gebied van allerhande ‘montage’ diciplines heb ik gevolgd en zal ik blijven volgen om altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Dit werk geeft me veel plezier en voldoening en ik geniet altijd van de positief verbaasde gezichten van mijn klanten als er weer een keuken ‘gereanimeerd’ is.

Ik laat me vooral niet haasten maar werk op een constant ritme door. Dit zorgt ervoor dat er niets wordt afgeraffeld. Aandacht voor uw keuken van de eerste deur tot de laatste en alles wat er geplakt gaat worden.

patrick-van-happen-vhkeukenplakken-keuken-wrappen

Snel geregeld

Een wrap is snel geregeld en zit er meestal binnen 2 dagen al op.

Goedkoop

Een wrap is erg goedkoop in verhouding tot nieuwe deurtjes en fronten, of zelfs een hele nieuwe keuken.

Strak afgewerkt

Dankzij onze ervaring en A-klasse materialen heeft u direct na ons werk een strakke, keuken die er als nieuw uitziet!

Kras- en stoot bestendig

Door de gevorderde techniek in de wrapfolie is deze bestand tegen kleine schades. U werkt gewoon door in uw keuken zoals u dat gewend bent!

Duurzaam

Uw keuken wrappen is een hele goede keuze. Met ons werk geeft u uw keuken een tweede leven en kan deze er weer jaren tegenaan.

Uitgebreide keuze

Met meer dan 500 verschillende folies hebben wij altijd uw keuze in huis. Van egale kleuren tot hout, leder, steen, marmer of beton look folie, we hebben het allemaal!

Huurhuis-vriendelijk

In veel huurhuizen mag er niets of weinig veranderd worden. Een wrap is makkelijk te verwijderen, zelfs na jaren trouwe dienst. Zo kunt u dus toch genieten van de keuken die u voor ogen heeft!

Extra voordelen

  • Op ons werk geven wij 3 jaar plakgarantie dus u heeft geen zorgen om eventuele delen die loslaten. 1 telefoontje en we komen het herstellen!
  • Op verzoek plakken wij ook binnenkanten van deuren en kastjes, aanrechtbladen, achterwanden enz…
  • Wij werken bij u thuis zonder rotzooi te maken. Geen geschuur, geen stof, geen breekwerkzaamheden enz. Als we klaar zijn nemen we alle restanten folie en de backing van de folie gewoon mee. We laten uw huis netjes achter en u kunt meteen aan de slag.
  • Bent u toe aan een nieuwe kleur in huis? Is de keuken nog in goede staat maar wilt u er een frisse wind doorheen hebben? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Praktisch elke redelijk gladde ondergrond kan gewrapt worden. Zo kunnen bijvoorbeeld ook uw keuken, speakers, tv-meubel, kasten, deurposten en deuren gewrapt worden in een gloednieuwe kleur.
  • Bekijk enkele van onze projecten om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is en neem vooral contact op bij vragen, we zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden en kunnen wij een vrijblijvende offerte aanbieden.